„Gyvename tam, kad valgytume skaniai“ (Beata Nicholson)
Čia rasite nesudėtingus ir gardžius, mūsų išmėgintus valgių receptus. Jeigu Jūs taip pat norite pasidalyti savo kulinarinėmis idėjomis, patalpinti savo firminio patiekalo receptą, rašykite el. pašto adresu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.. Lauksime!
Šio „Šeštadienio virtuvės“ svečiai – Pasvalio vienkiemio gyventojai Inga ir Tadas Čirvinskai.
Krinčino Antano Vienažindžio pagrindinėje mokykloje lietuvių kalbos mokytoja dirbanti pasvalietė Miglė Kučinskienė šeimininkauti mėgsta, bet laiką, kurį anksčiau praleisdavo virtuvėje, vis dažniau atima kiti pomėgiai.
Užgavėnių proga paragauti „Mamos plocinių“ ir pakalbėti apie šią šventę užsukome į Pasvalio kultūros centro etninės kultūros specialistės, folkloro ansamblio „Rags“ vadovės Daivos Adamkavičienės virtuvę.
Šio „Šeštadienio“ virtuvės viešnia, Šimonių kaimo vienkiemyje gyvenanti Gražina Sakalauskienė sako, jog beveik visus produktus jų šeima užsiaugina savo sodyboje, kurios valdos užima beveik visą hektarą.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Projektą įgyvendinti pagelbėjo labai daug partnerių su kuriais užmegzti glaudūs bendradarbiavimo ryšiai Skaityti daugiau...